Sommarfestival: Ljusklang över Östersjön 6-12 juli

Vi bjuder dig till Gotland. Till Davide Gård. Till den lilla internationella sommerfestivalen Ljusklang över Östersjön!

Om du är spontan självständig, initiativ, i hjärtat ung, gillar att sjunga, spela och att vara ute i naturen, vill uppleva inspirerande möten med andra och deras musikaliska kultur och ej förväntar dig för mycket lyx, utan hjälper gärna till så att allting lyckas – kom med oss!

Här kan du – utöver körövningarna ute på förmiddagarna – komma tillsammans med deltagare från andra Östersjöländer i instrumentala eller a capella-ensembler och få hjälp från erfarna musiker när du vill. Vi ser fram emot ett levande utbyte i vårt gemensamma själsspråk musik.

Ljusklang över Östersjön! pågår från den 6 till den 18 juli 2021. Utöver musiken blir det fina utflykter till hela ön, konstnärliga och idrottsinitiativ, eld vid stranden, fina möten och samtal och kanske i slutet en musikalisk picknick fest med vår publik och våra grannar på Davide gården.

I de bifogade filerna (klicka här!) hittar du all nödvändig information om Ljusklang över Östersjön! samt vår affisch, som vi ber dig skriva ut och sätta upp – tillsammans med filen ”infotext”– var du än tror att det finns människor som älskar havet, sommaren och levande musik så som du själv.

Det är dags att höra av dig till oss, om du vill vara med – vi sätter fart om bara tre veckor. Skriv ett kort mejl och glöm inte att sätta in ditt bidrag till kontot: D. Plum, IBAN: SE 1950 0000 0005 2010 3864 69, BIC Code: ESSESESS, hos SEB Stockholm.

Låt oss tillbringa tolv oförglömliga dagar tillsammans på Davide, bara ett stenkast från stranden!

Vi ses!

David och Kathrin

PS: Gotland har för närvarande tre personer på sjukhus p.g.a. vård efter en COVID 19 infektion och det sker genomsnittligt tre infektioner på en vecka på ön. Det verkar vara en av de säkraste platserna i Europa.