Alla har det…..

Norge har det, Finland har det, Danmark har det: ett nyhetsbrev. Och Sverige? Ja, just det, vi hade det en gång men inte längre. ”Ska inte också Sverige ha ett nyhetsbrev för de svenska församlingarna?” var frågan som för ett tag sedan kom upp på ansvarsmötet.

Det var klart att vi med våra ganska begränsade resurser inte har möjlighet att trycka en tidning som skickas ut med posten, så vi bestämde oss för att ge ut ett ”online newsletter”i form av en blogg här på Kristensamfundets webbsida. Man kan också prenumerera på det och få det sänt till sin e-post adress.

I nyhetsbrevet kommer det att finnas betraktelser till årets högtider. Dessutom hittar man här intressanta artiklar som berör Kristensamfundet i och utanför Sverige. Eftersom nyhetsbrevet är upplagd som en blogg kommer det inte att sändas ut på ett bestämt datum. Istället kommer de olika inläggen och artiklarna att dyka upp lite då och då. Varje församling kan sedan själv skriva ut texterna och ge till dem som inte vill eller kan läsa nyhetsbrevet på nätet.

Så nu har också Kristensamfundet i Sverige det som alla har: ett eget nyhetsbrev!

Trevlig läsning, önskar prästerna!

Du prenumerera på nyhetsbrevet genom att skriva in din e-postadress i rutan här intill.

OBS! Du som redan prenumerera på Kristofferuskyrkans församlingsinfo kommer att få nyhetsbrevet automatiskt och behöver alltså inte skriva in din e-postsadress här.

Har du önskemål om innehållet eller synpunkter och frågor angående nyhetsbrevet hör  av dig till ylwa.breidenstein@kristensamfundet.se

Utskriftsvänlig version